GUIA DE COMPRA de les NOVES EQUIPACIONS

Pots accedir a través del següent enllaç. També podeu accedir a través de www.proclub.es i seleccionant el requadre de “Spalding”. Al menú de la part superior, seleccionar la pestanya “Col·lectivitats” que és la primera de la dreta. Apareixerà un menú amb tots els escuts dels clubs que participen en el programa de compra en línia. Cerca i selecciona el logotip del Club Bàsquet Vilassar de Mar i entraràs a la NOVA BOTIGA OFICIAL DEL CLUB BÀSQUET VILASSAR DE MAR.

Un cop dins, sota el requadre d’inici apareixen els dos packs que hem preparat. El pack obligatori consta de 4 peces i té un cost de 72,64 €. L’altre pack complert, consta del pack obligatori més el Xandall oficial del Club i val 117,62 €. Recordar que el Xandall és opcional. També podeu accedir als packs per la pestanya que apareix a sobre del requadre d’inici a l’esquerra. Al seu costat, hi ha una altra pestanya a través de la qual pots accedir a un aparador on pots comprar totes les peces que componen els packs per separat i també altres peces i materials com a polos, mitjons, bossa, motxilla i en breu, dessuadores, samarretes 100% cotó, bufandes i altres productes, tots oficials del Club Bàsquet Vilassar de Mar. El preu dels dos pack és més barat que la suma del preu de les peces que el componen per separat i el cost d’enviament dels packs és gratuït ja que superen els dos casos el mínim de 70 €.

Un cop has clicat el pack obligatori, entraràs en una pantalla en la que apareix a la part central la disponibilitat del pack i sota, la data màxima de lliurament de les peces. A sota apareix un quadre en què apareixen descrites les 4 peces que componen el pack i en cada peça apareix un desplegable en què apareixen les talles disponibles. Hem d’anar seleccionant la talla que necessitem de cada peça. A sota apareix un apartat en el qual hem de detallar el nº de dorsal assignat per a la samarreta de 1a i 2a equipació que és el mateix. Al final ens demana que acceptem els terminis de lliurament que apareixen a dalt i una vegada completat tot el quadre, seleccionem les unitats que volem comprar i cliquem “COMPRA”.

Durant tot el procés de compra, a baix a la dreta, apareix un botó vermell de “Ajuda”, on pots sol·licitar informació en tot moment. A dalt a la dreta, també apareix un telèfon d’informació al qual també pots accedir perquè us informin i assessorin del procés de compra.

Després clicar “COMPRAR” tornes a la pantalla de compra, però a dalt a la dreta apareix “La teva cistella” amb la comanda realitzada i sota, al costat de la descripció et dóna opció a anul·lar-si no és correcte. Si és correcte, fes clic al botó vermell “Comanda” i accedeixes a una pantalla en la qual sol·licita les dades de qui fa la compra i que has d’omplir amb nom, adreça de correu electrònic, adreça d’enviament i telèfon de contacte. Posteriorment has de registrar, acceptar la política de privacitat i pots d’escollir entre enviament al teu domicili que és gratuït a partir de 70 € de compra o passar-lo a buscar personalment a la direcció del proveïdor. Aquesta segona opció sempre és gratuïta. Finalment has de seleccionar una forma de pagament entre: Targeta de crèdit, Transferència bancària o Paypal. En seleccionar l’opció que volem, apareixeran les instruccions per fer el pagament en cada cas. Un cop seleccionada l’opció que més ens interessa i comprovades les condicions per a realitzar el pagament, hem de clicar a “Finalitzar la Compra”. Us donaran un nº de comanda i data prevista de lliurament. Prendre nota o guardar aquestes dades per poder accedir a la compra en cas necessari.