La Irene Sanz, exjugadora del Vilassar de Mar ara està competint als Estats Units. Va jugar al nostre club des de petita. Durant la temporada 2013/14 va jugar en la categoria júnior a la competició interterritorial del nostre club. La temporada següent, 2014/15, va jugar en la categoria cadet preferent al femení Sant Adrià ( FSA ) amb el que van quedar campiones d’Espanya a León. A la temporada 2015/16 amb el júnior preferent FSA, sot-campiones d’Espanya a Donosti i a la temporada  2016/17 també amb el júnior preferent FSA  sot-campiones d’Espanya a Galícia.

A la present temporada ha fet un salt més gran: ha aconseguit una beca per jugar i estudiar al Hawks Northeast Community College a Norfolk, Nebraska, al Estats Units, a unes 120 milles al nord de la capital de l’estat, Lincoln. Aquest mes comencen les competicions de la NJCAA  (National Junior College Ahtletic Association)  i per jugar els partits han de recórrer  un munt de milles amb autocar.

Li desitgem molta sort i esperem que un dia puguem retirar la samarreta a La Bòbila quan debuti a la WNBA.

Aquest escrit es la presentació que fa l’escola a la seva pàgina web:

 

Northeast women’s basketball signs additional recruit from Spain

 

The Northeast Community College women’s basketball team has added another recruit from Spain to its 2017-2018 roster. Northeast Coach Matt Svehla said he has signed Irene Sanz, originally from Vilassar De Mar, Spain

Irene Sanz