Gran començament de temporada el de l’Infantil masculí del VDMBàsquet, amb la participació en el prestigiós torneig Niebuszewo CUP 2018, a la ciutat de Szczecin, Polònia.

Durant els dies 6 al 9 de Setembre, els nostres jugadors van poder gaudir d’una competició de primer nivell, ja que el club organitzador, el WILKI MORSKIE SZCZECIN, milita a la primera divisió Polonesa.

El format dels encreuaments als partits, va permetre d’enfrontar-nos amb equips d’altres països, com per exemple el City Basket Berlin alemany o el BC Kopenhaga danès, a part es clar, dels propis equips Polonesos.

Tots ells, eren equips amb jugadors seleccionats d’entre varis equips de categoríes “Cadet”, essent el VDMBàquet l’únic equip de categoria Infantil.

Tot i això, els nostres no es van arronçar i van plantar cara des del primer minut, per lluitar durant cada segon del partit.

A la finalització del torneig, en Pau Giner va ser guardonat amb un premi al millor jugador del nostre equip, i el seu germà petit, en Lluc Giner, va ser guardonat amb un premi especial al jugador revelació del torneig, ja que amb la seva edat (encara es mini bàsquet), va demostrar que pot competir contra jugadors de fins a 4 anys mes d’edat.

Menció especial al tracte rebut per part dels organitzadors, que en tot moment ens van acompanyar i van procurar que la nostra experiencia al pais, sigués d’allò mes profitosa.