Davant la impossibilitat de seguir mantenint l’equipació actual a causa del tancament del fabricant que ens subministrava les peces, hem seleccionat l’opció que us presentem a continuació per ser la que considerem que s’adaptava millor a les necessitats del Club.

El nostre nou proveïdor serà RED SPORT, distribuïdor oficial de SPALDING i hem seleccionat la modalitat de compra a través de la nostra nova botiga on-line exclusiva del CLUB BASQUET VILASSAR DE MAR a la qual podreu accedir a través de l’enllaç del Club . També podeu accedir a través del web del nostre proveïdor www.proclub.es en què a més de les nostres equipacions, trobareu tota la gamma de tèxtil, pilotes i material esportiu de SPALDING amb descomptes especials per pertànyer el nostre club al seu programa de compra on-line.

El nostre nou proveïdor, ens ha proporcionat un assortiment de talles de les 4 peces que conformen l’equipació mínima obligatòria del Club i que trobareu sota la denominació “Pack obligatori” a la botiga. Els coordinadors del Club han establert uns torns perquè tots els jugadors puguin disposar d’aquestes mostres per comprovar quines són les talles que necessiten.

Prova Vestuari

Cada equip, disposarà del material coincidint amb algun dels entrenaments de la setmana. Els jugadors així com els pares i tutors seran advertits amb antelació de la data i hora que se’ls ha adjudicat. En cas de no poder acudir el dia establert, els entrenadors i coordinadors facilitaran una altra data per realitzar la prova.

Cada peça té un tallatge diferent, pel que és imprescindible provar les 4 peces per separat. A continuació us facilitem un quadre que heu d’omplir amb les talles de les diferents peces i el núm. de jugador que correspon a cada un i que us facilitarà el vostre entrenador. Aquestes talles i aquest núm. el necessitareu per realitzar la compra a la botiga on-line. Assegurar-vos que són correctes ja que un cop impreses les samarretes, el proveïdor no admet canvis.

Fitxa equipació