Aquest dissabte 10 de febrer del 2018, es va celebrar durant tot el matí, la segona trobada d’escoles de bàsquet al pavelló municipal de La Bòbila.

Com a convidats, van assistir les escoles de La Salle Premià i Argentona, i per part del nostre club, hi van participar com a amfitrions, els dos equips de l’escola de bàsquet del  CBVilassar de mar.

Segons en Marc Capdevila, entrenador i coordinador de la secció, aquest era el segon partit amistós que hi jugaven els nens de la nostra escola aquesta temporada, dintre d’una categoria que té com a finalitat, la iniciació al mon de la competició.

La Judith Catalán, entrenadora també del nostre club, va actuar com a àrbitre durant l’esdeveniment, i va mirar d’ensenyar i ajudar als nens en totes aquelles jugades en les que va creure que era necessari.

Actualment, l’escola de bàsquet del club, gaudeix d’un bon moment, comptant amb 28 nens i nenes amb edats compreses entre P5 i segon curs de primària. Cada vegada més, es veu l’empenta que té aquest esport entre els infants a Vilassar de mar, sumant any rere any a nous jugadors que garanteixen la continuïtat d’un model de club basat en els valors de l’esport.