Per començar amb força la nova temporada, els equips de la categoria Pre-infantil del Club Bàsquet Vilassar de Mar, tant el masculí com el femení, s’han concentrat dos dies en un Stage de pretemporada.

Durant el dissabte 9 i el diumenge 10-09-2017, els jugadors/es del pre-infantil han pogut gaudir de les instal·lacions de “El Pinatar”, una finca ubicada al terme municipal de Gualba (Montseny), i equipada amb pistes cobertes, a l’aire lliure, piscina, Bosc Vertical, etc. En definitiva, tot el necessari per dur a terme un esdeveniment d’aquest tipus.

Els dos equips han fet tot tipus d’activitats, i han pogut treballar aspectes tècnics de la mà dels entrenadors del club, amb entrenaments matí i tarda, i partit la nit del dissabte.

Segons paraules dels responsables de l’organització, l’objectiu d’aquest Stage de pretemporada era, en primer lloc, conèixer-nos tots una mica millor i fomentar la germanor entre jugadors/es, així com aspectes tècnics de la categoria Pre-infantil i “Fair Play”. Crec que, tot plegat, ho em assolit amb escreix.