Aquest passat diumenge 18 de març del 2018, el VDMBàsquet, va tornar a organitzar un mini torneig d’escoles de bàsquet al pavelló municipal de La Bòbila.

Aquesta vegada , els clubs convidats a l’esdeveniment han sigut l’AB Premià, l’escola La Salle Premià i el CB Cabrils.

Es la tercera vegada que el nostre club organitza una activitat d’aquest tipus, enfocada i dedicada als més petits de la categoria.

Tal i com ens va comentar en Marc Capdevila, coordinador de la secció; a aquestes edats, els nens no tenen cap tipus d’experiència en el mon de la competició, però estan desitjant d’enfrontar-se a d’altres equips.

La manera de fer-ho tot plegat es posant en marxa aquestes jornades en format “Torneig”, per que vagin fent unt tastet del que trobaran a la competició, en un ambient controlat. D’aquesta manera, aconseguim que s’ho passin d’allò més bé, i comencin a experimentar amb el mon de les lliguetes de bàsquet.

Diversos entrenadors/es i jugadors/es del VDMBàsquet, com ara el propi Marc Capdevila, l’Eduard Francisco, en Pau Giner, l’ Andrea Alcaraz o la Judith Catalan, van fer d’àrbitres/entrenadors, i van aconseguir fer gaudir d’aquesta jornada als nostres  “petits grans jugadors”.